wtorek, 8 grudnia 2015

Sałatka piwna SER - CEBULA

Witajcie!, dziś propozycja na spotkanie towarzyskie wieczorkiem przy piwku. Prosta i wyrazista sałatka która idealnie smakuje po chmielowym trunku :). 

Dla 3 osób
Czas przygotowania: 15 minut

Składniki:
100g rolady ustrzyckiej
17 sztuk małych umytych pieczarek
1 łyżka majonezu
świeżo mielony pieprz i sól himalajska
1 mała cebula

Przygotowanie:
1/ Pieczarki gotujemy na parze 5 minut
2/ Do miski ścieramy na dużych oczkach ser oraz ugotowane pieczarki.
3/ Cebulkę bardzo drobno szatkujemy i dodajemy do miski wraz z majonezem, solą i pieprzem.
4/ Dokładnie mieszamy i najlepiej zostawiamy do przegryzienia się. SMACZNEGO!



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz